Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament completa el trasllat del seu arxiu administratiu

L'ajuntament de l'Escala canvia de lloc el seu arxiu administratiu per millorar-ne el servei i la conservació. L'arxiu s'ha traslladat a un local del Carrer Codolar on ocupa més de 500m lineals a la seva planta baixa. 

l'Arxiu Administratiu de l'Escala té un nou espai. La documentació que s'ha guardat els darrers 40 anys s'ha traslladat a un nou local del Carrer Codolar de l'Escala. Aquest arxiu administratiu, que es trobava als baixos de l'Edifici de Can Maset, s'ha traslladat a un local més espaiós i on s'en granteix millor conservació. 

Els documents en paper recollits a l'arxiu ocupen més de 500m lineals. La documentació s'ha d'arxivar durant la seva vigència, fins que passat els anys una part en prescriu i l'altre part passarà a formar part de l'Arxiu Històric de l'Alfolí. La part prescrita s'anirà destruint seguint una rigorosa normativa de la Comissió Nacional d'Avaluació i Tria Documental.

En aquest arxiu s'hi pot trobar documentació diversa, com permisos d'obra, expedients municipals  i altres documents municipals. Per el moment aquets arxiu no es consultable pel públic general, fora que es demani per instància. En un futur, la digitalització i la gestió documental permetrà reduir aquest volum tan gran de paper. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar