Publicitat
Publicitat

Un centenar d'escalencs gaudeixen del Barça Girona de bàsquet

Un centenar d'escalencs han gaudir del partit de bàsquet que aquest cap de setmana han disputat el FC Barcelona i el Bàsquet Girona. Ha estat una gran experiència, sobretot pels més joves, que han viscut de ben a prop el bàsquet d'elit i les seves estrelles.

Aquest cap de setmana la màxima categoria del bàsquet estatal, l'ACB, ha pogut veure un derbi català que feia anys que no es disputava.El Palau blaugrana ha acollit un Barça-Girona que han pogut seguir en directe molts afeccionats escalencs i especialment la mainada del bàsquet local, que gràcies a la Penya Blaugrana s'hi han pogut desplaçar i disposar de les entrades.Van estar a punt de veure una sorpresa, ja que el resultat final va ser molt ajustat, un 72 a 69 a favor dels locals.En total de l'Escala s'hi van desplaçar un centenar de persones repartides en dos autocars.Amés de gaudir del bàsquet d'alt nivell el més important era viure l'experiència.

De cara a l'any vinent hi ha previstes encara més sortides, en aquest cas  al Camp Nou, per gaudir del Barça masculí i femení així com sortides més lúdiques i altres propostes que la Penya Blaugrana de l'Escala està preparant.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar