Publicitat
Publicitat

Els sèniors masculí i femení punxen a casa

Cap de setmana fred al Club Bàsquet l’Escala, tant el sènior femení com el masculí han perdut. Les de Pau Esponellà contra l’Argentona 46 a 68 i els de Toni Espinosa contra l’Onyar 58 a 72. La manca d'encert i les imprecisions en les passades han fet que les victòries s'hagin escapat.

Els sèniors femení i masculí de bàsquet han encaixat derrotes aquesta jornada. El sènior femení continua sense saber el que és guanyar a casa. Tres partits i tres derrotes. No va poder ser contra el Vilablareix, tampoc contra la Vall d'en Bas ni tampoc contra el líder Argentona, que va mostrar-se clarament superior a l'equip escalenc. El resultat 46 a 68. Les locals van fallar punts fàcils i en defensa certa passivitat en l'u contra u i estones de baixa intensitat. Sí que és cert que les de Pau Esponellà van aguantar el primer quart, però a partir de llavors el partit va començar a fer pujada. La màxima anotadora local va ser Júlia Espinosa amb 12 punts i la màxima anotadora visitant, i també del partit, Marina Rovira amb 16.

Les tres màximes anotadores escalenques un cop tancada la sisena jornada són Júlia Espinosa amb 71 punts, Laida Martínez amb 49 i Sibil·la Leal amb 45. Les blavetes són desenes amb dues victòries i quatre derrotes. L'equip rep més punts dels que fa. El pròxim partit serà el 26 de novembre a Blanes. Els duels contra Fontajau i Banyoles s'han ajornat.

I el sènior masculí de Toni Espinosa li està costant adaptar-se a la nova categoria de Segona Catalana. És cert que ha estat un inici marcat per les baixes i en el darrer partit de lliga contra l'Onyar, Adrià Cantenys va ser eliminat a la primera part. Sí que va jugar Enric Espinosa, però encara li manca rodatge després d'estar allunyat de les pistes diverses setmanes arran d'una lesió. I sí aquests jugadors no estan fins doncs l'equip pateix. La prova és que aquesta jornada, dissabte a la tarda, l'Onyar s'emportava la victòria per 58 a 72, un rival que aterrava a l'Escala a l'última posició. Als escalencs els va faltar confiança, atac i més precisió en les passades. El màxim anotador local va ser Abu Krubally amb 16 punts i el màxim anotador de l'equip visitant, i també del partit, Carlos López amb 21.

Per cert, Espinosa ha incorporat a Birahema Krubally, germà d'Abu a l'equip. Ha debutat aquest dissabte. Els tres màxims anotadors anxovers amb ja cinc jornades disputades són Adrià Cantenys amb 68 punts, Abu Krubally amb 45 i Miquel Martí amb 37. El pròxim rival és el Cassà, rival directe, té el mateix nombre de victòries i de derrotes que els blaus. Els escalencs són vuitens i els rivals, novens.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar