Publicitat
Publicitat

La Tramun Trail retorna amb una vuitantena d'inscrits

La Tramun Trail de l'Escala retorna amb una vuitantena d'inscrits i amb un sol radiant. Enguany, el cronometratge va passar a un segon pla, el més important era que la gent s'animés a fer esport. Al final del recorregut, tots els participants van poder gaudir d'un bon esmorzar.

Una vuitantena d’inscrits han estat presents en el retorn de la Tramun Trail de l’Escala, la cursa de muntanya que és organitzada pel Club d’Atletisme l’Escala-Empúries Flama91. El dia va acompanyar. Va fer sol, tot i que a primera hora encara feia fred. La sortida i arribada va ser, com ja és tradició, al Club Nàutic l’Escala. El recorregut va passar per indrets com per exemple Cala Montgó.

Hi havia tres recorreguts, el de cinc, deu i vint quilòmetres. El de deu, el més multitudinari. 

A la Tramun Trail hi ha participat per exemple atletes locals com Adrià Carreras i Marili Banegas i forans com serien els casos d’Alex Navarro de Sant Cugat, Dani Garcia de Tossa o Miquel Galceran de Besalú. Per cert, també hi va participar l’alcalde Josep Bofill, que va acabar pujant al podi.

El pròxim esdeveniment del Flama91 serà la cross infantil del pròxim 4 de febrer. És un esdeveniment que hi intervindrà indirectament, ja que és un acte que impulsa el consell esportiu de l’Alt Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar