Publicitat
Publicitat

Els nens aprenen com es fan els llibres

Editorial Nanit mostra als més jovenets quin camí segueix un llibre infantil, des de la idea inicial fins que arriba als quioscos. Amb totes les places reservades l'activitat ha omplert la sala d'actes de la biblioteca.

La sala d'actes de la Biblioteca Víctor Català de l'Escala ha quedat plena de nens i famílies que volien conèixer de primera ma com es fa un llibre.És una iniciativa d'Editorial Nanit adreçada a joves d'entre 5 i 9 anys.Primer s'ha fet una petita sessió teòrica on s'ha explicat tot el procés i després s'ha passat a la pràctica.Per tenir idea de com funciona tot plegat s'ha pogut veure una mostra d'originals d'il·lustracions de llibres infantils, l'especialitat de l'editorial.L'editorial Nanit presenta una proposta ben original, la de traslladar a contes cançons d'artistes catalans, per tal que els joves lectors puguin rebre el missatge que incorporen les lletres.Seria el cas d''Alegria' d'Antònia Font o de 'Les veus del mar' de Gemma Humet.

Ha estat una activitat molt ben rebuda que tenia les places cobertes des de fa dies i que persegueix un objectiu important, despertar entre els més petits el plaer de la lectura.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar