Publicitat
Publicitat

L'Ateneu de la Dona de Vilablareix porta l'obra de teatre TOC TOC al CER

El C.E.R acull la representació de la popular comèdia de teatre TOC-TOC. La companyia de teatre amateur de l'Ateneu de la Dona de Vilablareix ha fet passar una molt bona estona al públic assistent  

Una tarda de diumenge en plena tardor, es bon moment per passar una bona estona i encara més per poder riure sense aturador gràcies a 8 dones afectades per diferents transtorns  obssessius compulsius que converteixen una consulta mèdica en un escenari autènticament surrealista. Aquest és l'espectacle que l'Ateneu de la Dona de Vilablareix  ha portat al C.E.R de l'Escala.

Aquesta companyia de teatre amateur, formada íntegrament per dones, va representar la famosa obra de teatre Toc-Toc, de l'autor francès Laurent Baffie, escrita i estrenada l'any 2005. L'han adaptat perquè a l'escenari hi puguin pujar 8 actrius, cadascuna interpretant a un personatge histriònic i compulsiu, que ràpidament van arrencar les rialles del públic. Es tracta d'una obra molt versionada i que fins i tot ha fet el salt al cinema.

L'Ateneu de la Dona de Vilablareix té el teatre com una de les activitats essencials, actualment estan representant l'obra Toc-Toc per diferents municipis de les comarques de Giirona. La companyia estrena una obra cada any, amb molt bona acollida tan dins el poble com per les diferents parades que fa. La representació de Toc-toc encara ha de fer cap a uns quants municipia abans d'acabar l'any. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar