L'Escala aprofita la derrota del Can Gibert a Figueres per escapar-se (0-1)

El FC l'Escala aprofita l'ensopegada del Can Gibert a Figueres per escapar-se encara més. Amb la victòria d'aquesta jornada a Mataró per 0 a 1 amb el gol del retornat capità Ignasi Massó, els d'Arnau Sala i Toni Sánchez tenen sis punts més respecte al segon classificat.

El retorn del capità Ignasi Massó és sinònim de gol. La solitària diana del dorsal 22 val per sumar tres punts més i ja en van 18. Gràcies a la pressió que va fer Ignasi, el defensa no va poder allunyar l’esfèric perquè va acabar rebotant al jugador de l’Escala i aquest rebot acaba a la xarxa després de passar per sobre del porter local. Aquest és el tercer gol del capi. Massó va ingressar al terreny de joc al minut 57.

No és per res, però Massó marcava en el minut 67, minut el qual va ser expulsat amb targeta vermella contra el Palamós i que l’ha tingut apartat fins a tres partits dels terrenys de joc. Després del gol d’Ignasi, Maha Konteh va tenir ben a prop el 0 a 2, però la pilota no va anar entre els tres pals. Tampoc aquest xut d’Ignasi Massó. Sis partits i sis victòries. Xifres espectaculars les que estan aconseguint els d’Arnau Sala i Toni Sánchez al grup 1 de la Primera Catalana.

El que una cosa caracteritza a l’Escala és que s’adapta a totes les circumstàncies, és un equip que sap patir que és molt important, perquè l’equip és conscient que tots els equips tenen un nivell similar.

Els escalencs amb la seva victòria i la derrota per 2 a 1 del Can Gibert a Figueres tanquen la jornada amb 18 punts, el segon classificat Can Gibert s'ha quedat amb 12.