Publicitat
Publicitat

Comença el curs IDFO de primers auxilis. hi ha places lliures

Comença el curs IDFO de primers auxilis organitzat per l'IDFO i amb el suport de l'Àrea d'ocupació i el Club de la feina de l'ajuntament de l'Escala. Queden places lliures per apuntar-s'hi. Hi ha de temps fins dilluns de la setmana vinent.

Aquesta setmana ha començat a l'Escala un curs de primers auxilis adreçat a persones actives al món laboral.Va a càrrec de l'IDFO, una fundació sense ànim de lucre de la UGT creada l'any 1992 que té l'objectiu de millorar l'adaptació dels treballados als diferents escenaris laborals.A l'Escala s'imparteix amb el suport de l'Àrea d'Ocupació i el Club de la Feina.Són 30 hores de formació repartides entre els dilluns i els dimarts de 6 a 9 del vespre fins al 5 de desembre al tercer pis de Can Maset.En un principi aquest curs de primers auxilis està pensant per un mínim de 15 persones.Tot i això es va decidir iniciar-lo amb 10 inscrits, però arribada la primera sessió només s'hi van presentar 6 persones.Va ser una classe inicial i de presentació, és per això que es dona fins dilluns vinent per al que qui s'hi vulgui apuntar ho pugui fer a través del web d'IDFO o presencialment el mateix dilluns a les 6 de la tarda.El perfil dels participants no depèn de si tenen o no feina.

Al curs s'ofereixen les nocions bàsiques de primers auxilis des de curar una ferida a l'ús del desfibrilador.Recordem que encara queden places lliures per apuntar-se al curs i que la data límit per fer-ho és dilluns vinent dia 7 de novembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar