Publicitat
Publicitat

Les sales de cinema també s'apunten al Halloween

Més de deu estrenes són les que arriben aquest cap de setmana a les sales de cinema, entre elles '13 exorcismos', 'La forja de un campeón' o 'No mires a los ojos'. Torroella ens arribarà amb suspens i les plataformes ens porten acció, comèdia i drama.

Les sales de cinema també volen celebrar les festes típiques de tardor, ja fa dies que van començar a fer campanya i aquesta setmana ho rematen amb l'estrena de '13 exorcismos' cinta espanyola del mateix equip que 'Malasaña 32'. Una producció basada en fets reals on s'ofereix una història de possessions diabòliques. Després d'una sessió d'espiritisme, Laura Villegas comença a comportar-se de manera estranya. Alarmats pel sinistre comportament de la seva filla i convençuts que el dimoni l'ha posseït, els seus pares acudeixen al Pare Olmedo, un dels 15 exorcistes autoritzats pel Vaticà.

Sense gaire soroll s'estrena 'La forja de un campeón' una cinta cridada a ser una cosina germana de 'Rocky' però que sembla que s'ha quedat pel camí. El film explica la vida de Jem Belcher, llegenda de la boxa dels primers anys d'aquest esport. Un jove talentós que no va parar fins a convertir-se en campió absolut d'Anglaterra. Un home amb una vida plena de llums però també moltes ombres. 

 

La que també podrem veure als cinemes de proximitat serà 'No mires a los ojos' el més nou de Paco León. Un thriller espanyol que adapta la novel·la 'Desde la sombra'. Una fabula contemporània per explicar com sovint els humans es converteixen en simple objectes. Damián acaba de ser acomiadat després de 20 anys treballant en la mateixa empresa. La seva reacció, furiosa i una miqueta violenta, li porta a sortir corrent per a escapar del seu cap i a amagar-se d'ell en el primer lloc que troba en sortir de l'oficina: un armari carregat en una furgoneta.

I no deixem el cinema nacional, ja que també ens arriba 'Vasil' un drama amb Karra Elejalde, Alexandra Jimenez i Ivan Barnev. Vasil és intel·ligent, carismàtic i un número u jugant al bridge i als escacs, però dorm al carrer des que va arribar de Bulgària. Alfredo, un arquitecte jubilat, l'acull a la seva casa durant un temps davant la mirada atònita de la seva filla Luisa. Els dos homes no tenen res en comú, excepte la seva passió pels escacs. 

El cinema de Torroella de Montgrí també aposta per cinema de casa, ho fa amb 'Los Renglones torcidos de dios' un drama de suspens protagonitzat per Bárbara Lennie. Una investigadora privada, ingressa en un hospital psiquiàtric per investigar la mort d'un intern. Però s'enfrontarà amb una realitat que no esperava i el seu tancament temporal poder serà permanent. I és que qui juga amb foc sovint es crema.

 

I les plataformes continuen igual que com les vam deixar el mes d'octubre, amb moltes i moltes estrenes. En destacarem algunes, però en trobem moltes més. A Netflix hi desembarca la segona entrega del film 'Enola Holmes', la germana del conegut Sherlock Holmes rep el seu primer encàrrec oficial com investigadora. Si vau gaudir amb la primera, aquesta segona és el mateix amb una mica més de maduresa per part de la protagonista.

A la mateixa plataforma i podrem veure el final de la sèrie 'Manifest', la temporada 4 ens portarà a descobrir el misteri del vol 828. Que va desaparèixer en ple vol i apareixen cinc anys més tard com si res hagués passat.

Amazon estrena la promocionada 'My Policeman' un triangle amoros prohibit durant els anys 50 protagonitzat per un policia, un conservador d'un museu i una mestra.

 

Apple presenta 'Causeway' una cinta amb Jennifer Lawrence com a reclam principal. Una visió pausada del dolor de les persones i la necessitat de les bones amistats. 

I finalment recordar que HBO Max aquesta setmana ha estrenat l'esperada 'Los Winchesters', la segona temporada de 'La Brea', un parell de documentals i també l'esperada segona entrega de 'The White Lotus' que arriba amb nous turistes, nova localització i nova ciutat, però per demostrar una vegada més que els rics també ploren.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar