Publicitat
Publicitat

Futbol, bàsquet, tennis taula, tenis i Tramun Trail

El CTT CER l'Escala obre la jornada avui divendres a la pista de l'Alzirà valencià. Demà dissabte, tindrem els partits de bàsquet, futbol i tennis. Els de bàsquet i de tennis es jugaran a casa i el de futbol a Mataró. I diumenge, el Club d'Atletisme l'Escala - Empúries Flama 91 recupera la Tramun Trail.

El CTT CER l'Escala juga avui divendres a la pista de l'Hortitec Alzira valencià la que serà ja la jornada número cinc de la Superdivisió Masculina de tennis taula. Els escalencs són sisens amb quatre punts mentre que els valencians són tercers amb un punt més. El que és una incògnita és saber quina alineació presentarà l'equip rival.

En futbol, el primer equip del FC l'Escala juga demà dissabte a les set de la tarda a Marató. Serà el sisè partit del grup 1 de la Primera Catalana. Els escalencs encara no han perdut cap punt mentre que els mataronins han guanyat un dels cinc partits que ha disputat. L'Escala arriba a la cita després d'haver sumat tres punts més del camp del Banyoles amb un golàs de Marçal Saenz i el Mataró arriba havent perdut contra el Granollers per 0 a 2. 

En bàsquet, els sèniors femení i masculí juguen a casa després de descansar el passat cap de setmana. Demà dissabte, a les cinc de la tarda, les de Pau Esponellà reben la visita del líder Argentona i tot seguit els de Toni Espinosa tenen partit contra el cué Onyar. 

En tennis, l'equip absolut masculí debuta demà dissabte a les tres de la tarda a la nova categoria de Tercera Divisió contra el Sant Gregori. I ja que parlem de pales i raquetes, l'equip de Tercera Nacional de tennis taula juga a les cinc a casa contra el Ripoll.

I també serà un cap de setmana marcat pel retorn de la Tramun Trail. Serà diumenge i la sortida serà a les nou del matí des del Club Nàutic l'Escala.

A l'última Tramun Trail, els guanyadors van ser els germans Baquer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar