Publicitat
Publicitat

El bar de vins Uain de l'Escala nominat com a local més alternatiu

La Interntional Wine Challange ha nominat el bar de vins de l'Escala Uain a la categoria de local més alternatiu. Rafel Sabadí i el seu equip opten a rebre aquest premi a la gala que es celebrarà el proper 28 de novembre a Madrid

El bar de vins Uain de l'Escala, regentat pel Sommelier Rafel Sabadí, està d'enhorabona. Ha estat nominat a la categoria de local més alternatiu per la prestigiosa International Wine Challange, en uns premis que són entesos com la màxima distinció en el món del vi. La gala tindrà lloc el proper 28 de Novembre a Madrid i s'hi reuniran els màxims representants del gremi. 

A la gala s'entregaran un total de 21 premis, en un jurat presidit per Pedro Ballesteros, Master of Wine i on hi haurà en Ferran Centelles, ex-sommelier del Bulli. La IWC és una entitat d'orígen anglès i en aquesta gala també entregarà 5 premis especials que reconeixen diferents propostes espanyoles. 

l'Uain destaca per la seva selecció de vins, molts ells exclusius i les propostes  de maridatge a càrrec d'en Rafel Sabadí. Un petit local que des de la seva innaguració ha destacat per la combinació de qualitat, oferta i innovació. 

El bar de vins UAIN va ser innagurat l'any 2017 i té al capdavant en Rafel Sabadí, un sommelier de talla internacional, que ha estat guardonat amb diferents premis nacionals i estatals entre els que destaquen el millor sommelier jove de Girona l'any 2010, el 1r premi Vila Viniteca de tast per parelles al 2008, el campió d'Espanya del Ruinart Sommelier Challenge al 2016 o el Campió del primer tast a cegues on-line de l'any 2020. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar