Publicitat
Publicitat

La Biblioteca acull l'espectacle, Quatre parets fan una casa

Marta Tricuera i Gerard Bidegain, fan parada a l'Escala amb el seu espectacle literari: Quatre parets fan una casa. Habitar, crear i morir a través del Mapa Literari Català'. Una propostacultural per posar veu als poemes i escrits menys coneguts de Verdaguer, Abelló, Espriu, Pla o la mateixa Caterina Albert.

Quatre parets fan una casa. Habitar, crear i morir a través del Mapa Literari Català, produït per Espais Escrits i creat i interpretat per Marta Tricuera i Gerard Bidegain fa parada a l'Escala. Concretament, es va poder veure a la Biblioteca Municipal Víctor Català. Un espectacle literari, de proximitat, que permet escoltar en directe alguns textos clàssics que formen part del Mapa Literari Català. Dit d'una altra manera un espectacle que posa veu els poemes o textos de grans escriptors de casa nostra.

La lectura es combina amb una posada en escena delicada, on es representa una casa, quatre parets que obren les portes a infinits espais a través de les paraules. Tot combinat amb pomes i música. Maragall, Fuster, Maria-Mercè Marçal, Bertrana... Són només alguns dels autors que es poden escoltar a l'espectacle. Tot i que cada funció és diferent, ja que s'adapta cada dia. A l'Escala, Caterina Albert i va tenir un pes destacat. 

 

El mapa literari català és una eina que uneix literatura i paisatges una web que geolocalitza la literatura catalana al món. Un projecte de cartografia literària que va néixer el 2006, va veure la llum el 2010 i des d'aleshores no ha parat de créixer.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar