Publicitat
Publicitat

Les obres del camp de futbol van a bon ritme

Els treballs de substitució de l'herba natural a artifical compleixen el calendari previst. L'inici de l'actuació va ser fa pràcticament un mes i com que no hi hagut cap episodi de tramuntana ni pluja, l'obra evoluciona satisfactòriament.

Les obres que s’estan fent al camp de futbol van a bon ritme. Els treballs de substitució d'herba, de natural a artificial, van començarc com sabeu tots la primera setmana d’octubre, moment en què les màquines i camions van assaltar el Nou Miramar. Doncs bé, des de llavors, van arrancar tota la gespa i les excavadores van procedir a fer un forat d’un metre de profunditat per després pujar el subsòl uns noranta centímetres aproximadament. 

Un cop realizades aquestes operacions, el següent pas va ser fer les regates i també instal·lar els tubs de l’aigua i de la llum del sistema de rec. Això ja ha quedat fet, ja s'ha tapat i ara estan col·locant-hi les arquetes. El calendari es va complint, també s'ha de dir que durant aquestes primeres setmanes no ha plogut i això ha fet que els treballs vagin avançant sense massa complicacions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar