Publicitat
Publicitat

Jordi Roura, cap de llista de Junts a les municipals

Jordi Roura, primer cap de llista confirmat per a les eleccions municipals del maig vinent. Els afiliats a Junts per l'Escala el votaven per unanimitat reunits en assemblea aquest dilluns al vespre. Abans de finals de novembre serà presentat en un acte públic encara per concretar.

L'assemblea d'afiliats de Junts a l'Escala escollia dilluns al vespre per unanimitat Jordi Roura i Hermoso per encapçalar la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig vinent. Jordi Roura, ha estat sempre vinculat amb el món de l'art i de la cultura. Va ser director de la Sala Fortuny a Barcelona, des del 1998 treballa a la galeria d'art El Claustre i ha estat comissari de diferents exposicions i manifestacions artístiques. A nivell local, col·labora des de fa més de 25 anys amb diferents associacions i entitats del municipi, especialment la Comissió de Festes, de la qual actualment n'és el president. Ha format part de la Colla Gegantera, de la Penya Blaugrana i del Futbol Club l'Escala, entre d'altres. Una experiència que l'ha empès ara, a l'edat de 52 anys, a fer el pas a la política.

Roura creu que cla replantejar la mobilitat i la neteja, dimensionar les infraestructures i repensar alguns aspectes que farien lluir encara més el poble de l'Escala. I definir un pla director que planifiqui l'Escala dels propers vint o trenta anys.

L'alcaldable de Junts apunta que l'equip que l'acompanyarà i que s'ha de començar a formar estarà definit per gent implicada amb el municipi i que estigui disposada a fer el pas a treballar per al poble i deixar de criticar-ho tot.

A l'assemblea de dilluns, l'elecció de Jordi Roura va ser avalada per diferents càrrecs del partit com Ma Àngels Planas, presidenta del la vegueria de Girona, Joan Bagué, de l'executiva gironina; i Josep Ma Bernils i Júlia Gil, membres de l'executiva comarcal de l'Alt Empordà.Abans de finals de novembre, Junts convocarà un acte públic de presentació del candidat. La data encara no s'ha confirmat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar