Publicitat
Publicitat

L'Escala acomida Tots Sants amb bona ocupació

L'Escala ha acollit aquest pont de Tot Sants els últims turistes de la temporada d'estiu. Caldrà veure com impacta la inflació en la temporada d'hivern i la campanya de Nadal, però de moment aquests quatre dies han estat satisfactoris. Un turisme familiar i de proximitat ha aprofitat per gaudir de la Costa Brava sense tanta massificació de gent com l'estiu.

El sector turístic de Catalunya va pronosticar un bon pont de Tots Sants amb ocupacions del 85%. Una dada atribuïda a factors com el bon temps i al fet que es tractava d'un pont de quatre dies seguits. I els pronòstics s'han traduït amb bones xifres d'ocupació seguint la tendència d'aquest estiu.Amb aquestes bones temperatures són molts els que han aprofitat aquest pont de Tots Sants per apropar-se a zones de costa. A l'Escala, per exemple, les platges han tingut turistes més de caràcter familiar i de proximitat, provinents sobretot de Barcelona i França. Una bona oportunitat per visitar el municipi sense la massificació típica de l'estiu. Les oficines de turisme han atès un 34% més de persones i han donat un 25% més d'informacions puntuals respecte de l'any passat a la mateixa època.

 

Així que el turisme continua donant vida a l'economia local. On botiguers i restauradors viuen amb preocupació la temporada d'hivern per la pujada de preus. Doncs tot i fer un esforç, serà impossible mantenir els preus com abans.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar