Publicitat
Publicitat

L'equip +30 del Club Tennis l'Escala debuta amb victòria a Segona Divisió

Ha arrancat la Segona Divisió de Girona de tennis i compta, un any més, amb accent escalenc. L'equip+30 masculí ha començat amb victòria ajustada contra el Banyoles B per 3 a 2. S'ha de dir també que aquest equip havia guanyat la lliga el curs passat, però ha renunciat a l'ascens.

L’equip +30 masculí del Club Tennis l'Escala s'ha estrenat a la Segona Divisió de Girona amb una victòria ajustada contra el Banyoles B per 3 a 2. El triomf es va poder aconseguir gràcies a les victòries individuals d'Yvan Arquillo contra Josep Compte, Jordi Bras contra Javier Aviés i Ramon Sanromà contra Xavier Rafart. En individuals, Albert Fernández va perdre contra Moises Plana i en dobles Josep Lluís López i Yvan Arquillo van cedir també contra Josep Compte i Moises Plana. 

Recordem que aquest equip va aconseguir l'ascens en el darrer partit de lliga contra el Cassà en el dobles. Finalment, els jugadors han renunciat a l'ascens.

Per cert, l'equip absolut masculí debuta a la Tercera Divisió contra el Sant Gregori, els dos jugaven a Quarta el curs passat.

El partit serà a les tres de la tarda a l'Escala. I quin són els objectius dels equips absolut i +30?

 

Les dues lligues s'allargaran fins al maig.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar