Publicitat
Publicitat

El MIC, que ja compta amb més de 200 equips inscrits, serà del 4 al 9 d'abril

L'organització del MIC vol arribar als 364 equips que hi va haver el 2019. El torneig se celebrarà del 4 al 9 d'abril. Hi ha confirmada l’assistència de clubs dels Estats Units, Japó, Emirats Àrabs, Japó i del Regne Unit i d’equips com el Manchester City, Manchester United, Borussia, Olympique de Lyon i Juventus.

El MIC aspira a arribar als 364 equips que va haver-hi el 2019. Aquest és el principal desig per la pròxima edició que serà del 4 al 9 d'abril. Actualment ja hi ha confirmats més de 200 equips. De moment, han confirmat la seva assistència conjunts d'una quinzena de països com ara els Estats Units, Emirats Àrabs, Brasil i Regne Unit, que aportarà clubs de la Premier League com el Manchester City, Manchester United, Liverpool, entre altres. També hi haurà equips italians com la Juventus i el Milan, també de francesos com l'Olympique de Marsella i l'Olympique de Lyon, d'Alemanya com el Borrussia Dordmunt i d'Espanya amb equips com el Barça, Atlètic de Madrid i Espanyol. 

El MICFootball del 2023 mantindrà 9 categories (des de l’U12 fins a l’U19, entre futbol base masculí i femení) i també inclourà, per novè any, el torneig MICIntegra, enfocat a persones amb discapacitat intel·lectual. 

El MIC és reconegut com un dels tornejos més prestigiosos del món. Organitzat per MICSports, havia ajornat les edicions de 2020 i 2021 per la pandèmia i aquest 2022 va tornar amb l'assistència de prop de 300 equips de 24 països i de 6.000 participants d’entre 12 i 20 anys. Hi va haver representants dels Estats Units, Japó, Brasil, Mèxic, Xile, Perú, Colòmbia, Puerto Rico, Indonèsia i Corea del Sud i, d’Europa, de països com Itàlia, Portugal, França, Regne Unit, Suècia, Romania, Israel i Espanya. 

El torneig mou 400 voluntaris i millora el posicionament de la Costa Brava com a destinació de Turisme Esportiu i la projecten internacionalment. El MIC ha demostrat ser un autèntic bressol de futbolistes en les 20 edicions que s’han disputat. Un ampli ventall de jugadors a l’elit l’han jugat, com Leo Messi, Neymar, Ansu Fati, Mohamed Salah, Pedri, Eric Garcia, Gavi, Nico González, Coutinho, Piqué i Marcelo, entre altres.   



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar