Publicitat
Publicitat

Les escoles de l'Escala tornen a celebrar amb normalitat La Castanyada

La festa de La Castanyada ha tornat a les escoles  Esculapi i l Empúries de l'Escala. Els alumnes de les  escoles s'han pogut reunir al pati, a ritme de música i danses i amb l'acompanyament de castanyes torrades. 

Després de tota l'alteració d'aquests anys de pandèmia, les escoles d'infantil i primària de l'Escala, l'Esculapi i  Empúries, han pogut celebrar amb normalitat La Castanyada. Nens, nenes, mestres i també famílies es van reunir aquest divendres als patis per a dansar, ballar i menjar castanyes. Una festa  d'avantsala a un pont llarg de la castanyada. 

La festa de la Castanyada és una de les que no pot faltar al calendari del curs escolar. Els més petits han gaudit tota la setmana assajant les danses que aquest divendres van poder portar als patis. A la vegada que també s'hi van coure castanyes  bé per menjar-les allà mateix o per poder-les dur a casa. 

La pandèmia va capgirar del tota la rutina a les escoles, i la Castanyada n'és un exemple. Tant els infants com els mestres han estat molt contents de recuperar aquesta festa i així mateix ens ho van valorar.

La festa es feia la tarda de divendres i en el cas de l'escola Empúries es va acabar a ritme de disco mòbil i els gran èxits d'aquest 2022. Mentre que a l'escola l'Esculapi les famílies i els nens van poder menjar les castanyes al pati, al CEIP Empúries els nens s'en van endur la paperina de castanyes a casa. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar