Publicitat
Publicitat

Gran acollida de la primera edició del Túnel del Terror de l'Espai Jove

L'Espai jove de l'Escala celebra la primera edició del túnel del terror. Els joves del municipi han adaptat el centre l'Esbotzada com una autèntica casa del terror, on molts han passat por de veritat.

Els joves de l'Escala han gaudit del primer Túnel del Terror organitzat des de l'espai jove l'Esbotzada. Ja fa temps que s'està treballant per portar a terme aquesta activitat al municipi, de fet l'any passat es va fer una prova pilot que va funcionar prou bé entre els usuaris del centre. Vista la seva acollida, aquest any s'ha fet un pas més i s'ha obert la participació en tot el poble. L'acollida ha estat fantàstica, superant de llarg les expectatives dels organitzadors.

 

L'Esbotzada s'ha decorat per l'ocasió, amb teranyines, objectes, passadissos, sang... tot amb materials i objectes reciclats treballats pels mateixos joves. A més també s'han preparat dos formats, per tal que petits i grans gaudissin de l'experiència. 

 

Vista la bona acollida, des del centre ja s'està plantejant fer un pas més i organitzar el any vinent un túnel del terror a l'exterior, distribuït amb diferents espais i recorreguts. Tot per aconseguir implantar una nova activitat al municipi i combinar les tradicions de casa amb el Halloween.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar