Publicitat
Publicitat

Cloenda del cicle Sent la Badia amb concert meditatiu

Doble concert simultani, des de la Torre de Montgó i des de punta Falconera de Roses, a mode de cloenda del cicle "Sent la Badia", promogut pels quatre ajuntaments en el marc del club de les "Badies més belles del món". Una sessió activa amb instruments dels cinc continents.

El cicle d'activitats sensorials Sent la Badia ha arribat a la seva fi. Ha estat aquest cap de setmana amb un doble concert simultani en dos indrets arran de natura com la Torre de Montgó, a l'Escala, i el castell de la Trinitat, a Roses. Ha estat un cicle amb activitats que s'han anat desenvolupant en els quatre municipis de la badia, sempre per a un públic molt acotat i amb la voluntat de promoure experiències sensorials d'introspecció i relació, benecioses per a la salut integral. 

Entre les activitats del cicle hi ha hagut sessions de ioga, exploracions sensorials a l'aire lliure, caminada conscient, sessió de Txi-kung o caiac contemplatiu. Finalment, aquest concert simultani a Roses i a l'Escala, activitat definida com a concert meditatiu.

Per a aquesta activitat, Ània Vergonyós va utilitzar instruments sonoterapèutics i ancestrals recollits dels cinc continents. Entre ells, bols tibetans, flauta nativa americana, maraques xamàniques, monocordi o campanes de vent, entre d'altres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar