Publicitat
Publicitat

Una genialitat de Marçal Saenz manté a l'Escala ben amunt (0-1)

El golàs des de fora de l'àrea de Marçal Saenz manté a l'Escala ben amunt. De fet, l'equip d'Arnau Sala i Toni Sánchez continua sense fissures i una setmana més és el millor líder de la categoria. Aquest ha estat l'últim partit de sanció pel capità Ignasi Massó, jugador que tornarà la pròxima setmana.

Un gran gol des de la frontal de l’àrea de Marçal Saenz dona la cinquena victòria del curs al primer equip del FC l'Escala a Banyoles. Saenz, exjugador banyolí, ho continuava intentant des de fora de l’àrea, però el xut no va anar entre els tres pals. Marc Marí va estar a punt de sorpresa amb una centrada-xut que bloca bé el porter Martí Bartrina. El xut de Henry Gilham va anar ben amunt... I una jugada de la segona part, acaba tocant el travesser. Després de la lluita de Maha, Marí envia la pilota a la fusta. 

Els banyolins també ho van intentar, però no van trobar encert, o bé el porter Ferreti l’aturava o bé la pilota no anava entre els tres pals. L’ocasió més clara, un contraatac. Joel Cat arriba amb molta velocitat en aquesta pilota superant a Zou Moustakim, es planta sol davant del porter i generós no xuta sinó que la vol passar a Buba, però la talla Marc Bech. 

Els d’Arnau Sala compten els partits per victòries 5 de 5. I destacar que en 5 partits, els escalencs han fet 10 gols i n’han encaixat només 1. Una setmana més, l’Escala és el millor líder de la Primera Catalana i l’equip que encaixa menys gols en contra.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar