Publicitat
Publicitat

El Temporada Alta s'estrena a L'Escala amb teatre d'objectes i cinema

El teatre d'objectes i cinema 'La melancolía del turista' fa parada a l'Escala, dins el marc del Festival Temporada Alta. Quatre funcions de proximitat amb bona resposta del públic. Des de l'organització s'espera continuar col·laborant en altres edicions.

El Temporada Alta ha aterrat per primera vegada a L'Escala, després de consolidar-se com un dels festivals essènics de referència a la ciutat de Girona entre els mesos d'octubre i desembre. I guanyar-se un lloc al mapa dels millors festivals europeus. Aquest 2022 s'ha afegit un poble més a la seva llista, l'Escala. Qui aquest cap de setmana ha acollit quatre funcions de 'La melancolía del turista', un viatge íntim per un grup reduït d'espectadors. 

 

L'escenari de la Sala Polivalent es va adaptar per l'ocasió, aconseguint crear un ambient de proximitat on els espectadors formaven part de l'espectacle. Una proposta d'objectes que apareixen i desapareixen enmig de petits esclats de llum: Un delicat teatret-cinema. 

El Temporada Alta s'allunya ara de l'Escala, per continuar el seu camí amb una llarga llista de funcions. Treballant amb la programació del 2023, on tot fa pensar que l'Escala hi serà present.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar