Publicitat
Publicitat

Comença l'elaboració d'un Pla Local d'Igualtat

L'Escala comença a elaborar un Pla local d'igualtat. Es dividirà en dos plans plans, un adreçat al personal municipal i l'altre amb una visió més global de municipi. Es preveu un procés participatiu de la ciutadania que s'allargarà set mesos.

Anunci 0s

L'ajuntament de l'Escala engegarà el mes de novembre el procés d'elaboració d'un Pla Local d'Igualtat, una eina per a la planificació estratègica d'accions per a la promoció de la igualtat de gènere al municipi.Fins ara l'Escala estava adherida al Pla d'igualtat del consell Comarcal, ara se'n proposa un de propi.

Es dividirà en dues parts, una enfocada al personal de l'ajuntament  i una segona amb una visió global de tota la vila.El pla inclou diferents processos com qüestionaris online, tallers participatius i entrevistes on es preveu que la ciutadania hi digui la seva.La redacció del Pla s'ha encarregat a la consultora especialitzada 'Igualtat Creativa' i es preveu un procés de set mesos fins arribar al document final.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar