Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala rep el líder i el futbol visita Banyoles

El FC l'Escala diumenge afronta la jornada 5 del grup 1 de la Primera Catalana al camp del Banyoles. Els d'Arnau Sala encara no saben que és empatar ni tampoc perdre. En tennis taula, el CER rep, diumenge al matí, el líder Cajasur Priego i l'equip +30 de tennis, també diumenge al matí, té cita contra el Banyoles B. Aquesta jornada, els sèniors de bàsquet descansen.

El primer equip del FC l'Escala disputarà el segon derbi gironí consecutiu. Els d'Arnau Sala i Toni Sánchez visiten el camp del Banyoles, actual equip d'Argi i Ayoub Haiba. I a l'Escala amb passat a Banyoles: Ignasi Massó, que no podrà jugar per sanció, Nil Congost, Quimo, Marçal Saenz i Henry Gilham. Per cert, també exequip del segon tècnic Toni Sánchez.

Els dos equips arriben a la cita havent guanyat la jornada anterior, els escalencs al Lloret amb un gol de falta directa de Marc Marí i els banyolins havent superat el Granollers també per la mínima amb un gol de penal de Dembo Batchilli. L'Escala és líder en solitari mentre que el Banyoles és desè.

Encara en futbol explicar-vos que el juvenil de Preferent torna a jugar a casa. Serà demà dissabte a les cinc a casa contra el Badalona. L'equip escalenc encadena dues victòries consecutives a domicili. Triomfs contra el Fornells i Vilassar de Mar.

En tennis taula, el CTT CER l'Escala diumenge a dos quarts d'onze rep la visita del Cajasur Priego de Còrdova, actual líder de la Superdivisió Masculina.

Els escalencs arriben en aquest enfrontament a la tercera posició després d'empatar a 3 contra el San Sebastian de los Reyes. 

I en bàsquet, aquest cap de setmana, els dos equips descansen. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar