Publicitat
Publicitat

L'Espai Jove l'Esbotzada prepara un Túnel del Terror a l'Escala

Per segon any consecutiu, l'Espai Jove l'Esbotzada es prepara per a la castanyada i Halloween. Han anunciat per aquest divendres un Túnel del Terror i al llarg d'aquesta setmana han fet un taller de panellets.

l'Espai Jove l'Esbotzada ha preparat una activitat estrella per a la festivitat de Tots Sants. Es tracta del Túnel del Terror, un passatge de la por que es farà aquest divendres a partir de les 19h. L'activitat s'allargarà fins a 20:30 i esta destinada tant per al públic més jove com per també per a més grans de 12 anys. 

No es necessita inscripció prèvia i estarà repartida en dues sessions, la primera fins les 19:30 i la segona per a majors de 12 anys, que ja s'allargarà fins les 20:30h.L'interior de l'Espai Jove s'està decorant per a l'ocasió i segons els organitzadors, ja adverteixen que passarem por de veritat. 

 

Aquesta setmana també s'ha organitzat un taller de panellets. Els joves que hi van assistir van poder apendre les tècniques i ja estan a punt per posar-ho en pràctica a la castanyada d'enguany. © 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar