Publicitat
Publicitat

Jornades dedicades al teatre de Víctor Català

Ja han engegat les jornades de la Càtedra Víctor Català dedicades al teatre de l’escriptora més significativa de l’Escala. La directora de la càtedra ha apuntat que el fil conductor és la voluntat de fer divulgació de l’obra de Caterina Albert al gran públic. 

La conferència d'Irene Muñoz, una de les principals estudioses de la figura i l'obra de Víctor Català ha obert aquest matí les Jornades convocades per la Càtedra Víctor Català de la Universitat de Girona. Tot avui i demà al matí, a l'Alfolí de la Sal, amb voluntat divulgativa i amb l'obra teatral de Víctor Català com a fil conductor. 

A la presentació de les jornades, Mita Casacuberta destacava també l'interès intergeneracional que provoca el teatre de Víctor Català.

A l'obertura de les jornades, l'alcalde, Josep Bofill lloava la tasca de la Càtedra en la divulgació de l'escriptora més influent que ha tingut mai l'Escala. I concretava com abans de final d'any s'acabarà la intervenció al Clos del Pastor, quedant pendent només la museització de l'espai.

Aquesta tarda, les jornades continuen amb una xerrada sobre els referents de Víctor Català, a les cinc; i amb una talula rodona sota el lema "Víctor Català a escena", a les sis.Demà al matí, intervencions d'Enric Gallén parlant de tradició, modernitat i societat de l'espectacle a Catalunya, taula rodona sobre La Infanticida i com a cirereta final, lectura dramatitzada d'aquest text a càrrec de l'actriu Míriam Iscla, a la una.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar