Publicitat
Publicitat

La festa del cinema arriba amb ensurts i tensió

Setmana d'ensurts amb 'Smile' i molta tensió amb 'La chica salvaje', dues de les novetats a les sales de cinema. Torroella aposta per drama amb 'Alta Costura' i les plataformes arriben amb nostàlgia de bruixes i emperadrius.

Un any més els cinemes celebren la seva Festa, una setmana amb entrades a tres euros i mig per gaudir de les millors pel·lícules a pantalla gran. Per gaudir de la promoció s'ha de visitar la web fiestadelcine.com i seguir els passos, les entrades s'han posat a la venda aquesta mateixa setmana per gaudir del 3 al 6 d'octubre. Una promoció molt valida per gaudir de nou de la pel·lícula 'Avatar' als cinemes deu anys després de la seva estrena, i tres mesos abans de l'estrena de la seva esperadíssima seqüela 'Avatar: El sentido del agua'. Si parlem de novetat estrictament, aquesta setmana en tenim moltes, una de les destacades és 'La chica salvaje' adaptació de la novel·la supervendes "Donde cantan los cangrejos". On s'explica la història d'una nena abandonada i criada als perillosos pantans de Carolina del Nord. La jove seguint a dos nois de la ciutat entre en un món completament desconegut per ella, però tot canviarà quan un dels joves apareix mort i ella és assenyalada com la culpable.

La dosis de terror la posarà 'Smile', cinta amb molts de clixés del gènere. En aquest cas i després de presenciar un incident estrany i traumàtic que involucra a un pacient, una doctora comença a experimentar successos aterridors que no pot detallar.

I 'Objeto' serà l'opció espanyola de la setmana, cinta amb Álvaro Morte, China Suárez i Verónica Echegui de protagonistes. Mario treballa en un gran magatzem d'objectes perduts on custòdia tota mena d'estris acumulats durant dècades. Helena, una jove policia que visita el magatzem amb freqüència, ha pogut traspassar lleument la cuirassa de Mario. Un dia arriba al magatzem una maleta rescatada del fons del riu. Dins, troba roba de bebè al costat d'unes restes humanes. Mario decideix investigar pel seu compte i seguint el rastre de la maleta arriba fins a Sara, una jove atrapada des de nena en una organització de tràfic de persones. El misteri està servit.

Torroella ens acosta el drama francès 'Alta Costura' on seguirem a Esther una dona al final de la seva carrera com a cap de costureres del taller de Dior. Un dia una joveneta li roba la bossa al metro i aquesta en lloc de cridar a la policia, decideix fer-se càrrec de la noia i proporcionar-li un treball digne.

I les plataformes arriben carregades de nostàlgia. Desembarca a Disney 'El retorno de las brujas 2' per reviure de nou el clàssic de terror infantil i a més a més amb les mateixes protagonistes Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy. Això sí amb una història més actualitzada, però on les bruixes volen aconseguir el mateix objectiu.

Netflix després d'arrasar amb la sèrie 'Jeffrey Dahmer' aquesta setmana estrena entre moltes altres opcions 'La Emperatriz' sèrie alemanya d'època inspirada amb la vida d'Isabel d'Àustria, la coneguda Sissi. Una producció més realista de la figura Elisabet de Baviera i allunyada de les pel·lícules clàssiques i romantitzades de Sissi Emperadriu protagonitzades per l'actriu vienesa Romy Schneider.

I tancarem aquest repàs amb 'Apagón' producció antològica de cinc capítols que trobem a Movistar, on s'escenifica que passaria amb la humanitat en cas de produir-se una gran apagada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar