Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala, amb mig equip nou, debuta al potent camp del Manlleu

El FC l'Escala, amb mig equip nou, s'estrena al grup 1 de la Primera Catalana al camp del Manlleu amb l'objectiu de començar a sumar punts. Els escalencs saben que no serà fàcil perquè els manlleuencs van acabar segons l'any passat i a casa seva són difícils de guanyar. Arnau Sala i Marçal Saenz tornen a casa.

El debut del primer equip del FC l'Escala és aquest diumenge a Manlleu a partir de les cinc de la tarda. L’estrena al grup 1 serà doncs a Osona. Els manlleuencs van acabar segons l’any passat al grup 2 amb 50 punts mentre que els escalencs van completar el grup 1 a la històrica tercera posició amb 42 punts. 

El Manlleu conserva l’entrenador Manel Sala, en canvi, l’Escala l’ha canviat. Sepu no ha seguit i el club ha apostat per Arnau Sala que comptarà amb l’ajuda de Toni Sánchez. Per cert, Sala i el jugador Marçal Saenz van jugar en el seu moment amb la samarreta del Manlleu.

Els dos equips han perdut els màxims golejadors, l'Escala a Jam Baldeh i el Manlleu a Marc Roquet. A l'Escala han renovat onze jugadors i han arribat onze cares noves.

Pel que fa al juvenil afronta la jornada 2 de la Preferent a Parets després d’estrenar-se el passat cap de setmana amb victòria a casa contra l’Olot per 3 a 2 gràcies al doblet Abel Ahmed i Mohamed Afkir.

En bàsquet, el sènior masculí juga demà dissabte a la pista del Tordera a dos quarts de sis de la tarda després de debutar amb victòria a la jornada inaugural contra el Salt B 71 a 65. El sènior femení descansarà.

I aquest diumenge al matí, el kàrting l’Escala serà escenari del primer Memorial Dean Berta Viñales, el jove pilot de motos de Palau-savardera que va morir a l'edat de quinze anys mentre competia al circuit de Jerez. Consistirà a fer tandes lentes, mitjanes i ràpides i seguidament, les cent motos desfilaran pel traçat escalenc per fer-li un merescut homenatge. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar