Publicitat
Publicitat

El tècnic Arnau Sala, crític amb el sistema de competició impulsat per la FCF

El nou sistema de competició que ha implantat la Federació Catalana de futbol per aquesta temporada a la Primera Catalana no ha acabat de convèncer. Els primers ascendiran a Tercera Divisió, del segon al cinquè ascendiran a la nova Superlliga i la resta descendiran a Primera i Segona Catalana. 

El tècnic del FC l'Escala, Arnau Sala, s'ha mostrat crític amb el sistema de competició d'aquest any a la categoria de Primera Catalana. Al grup 1 hi haurà setze equips, el primer classificat ascendirà a la Tercera Divisió i el segon, tercer, quart i cinquè jugaran a la Superlliga. 

També ascendirà a la nova categoria el guanyador de l'eliminatòria d'ascens que disputaran els dos sisens classificats amb millor coeficient. La resta es quedaran a la Primera, excepte els setzens classificats i els dos pitjors quinzens dels tres grups que descendiran directament a Segona Catalana.

Els equips que ascendeixin a la Superlliga tindrà com a conseqüència desplaçar-se per tota Catalunya la temporada vinent.

Els jugadors consideren que l'Escala és ja un equip que podria denominar-se d'històric a la Primera Catalana i que l'objectiu no ha de ser el de la permanència, sinó oscil·lar entre les cinc primeres posicions. 

El camí comença aquest diumenge a Manlleu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar