Publicitat
Publicitat

L'Escala, Millor Poble Marítim de l'Any

El municipi de l'Escala ha estat guardonat com a Millor Poble Marítim de l'Any pel Grup Premsa Ibérica, una notícia molt ben rebuda per la població. L'Ajuntament va presentar dues candidatures, la del millor poble marítim, però també al del millor poble cultural.

L'Escala ha guanyat el premi Millor Poble Marítim de l'Any, per davant de Tossa de Mar i Palamós. Aquest concurs ha estat organitzat pel Grup Premsa Ibérica, un grup empresarial audiovisual amb seu a Barcelona que publica diversos diaris a Espanya, Portugal i Austràlia. Els guardons es van entregar ahir dimarts al vespre en una gala celebrada a Manresa.

El municipi escalenc és cultura amb activitats com la Vila del Llibre, les rutes culturals, la Festa de la Sal i el festival Portalblau... i és gastronomia, el seu producte estrella, les anxoves reconegudes internacionalment. Durant l'any, el consistori programa activitats per a tots els públics mostrant d'aquesta manera una aposta decidida per la cultura com a senyal d'identitat.

L'Escala, orgullós de la seva història, té clar que el seu patrimoni no només és una qüestió del passat sinó també de present i de futur. Porta d'entrada a la Península ibèrica de les civilitzacions grega i romana, una vila que a més disposa de més de set quilòmetres de litoral que permeten gaudir d'un gran nombre de platges de totes les tipologies molt apreciades pels seus visitants i edificis com l'Alfolí de la Sal que va tenir a veure amb el creixement de la població.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar