Publicitat
Publicitat

L'Escala s'adhereix a La Setmana Europea de l'Energia Sostenible

l'Escala s'adhereix a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb l'intenció d'incentivar la transició energètica cap a les energies renovables. Aquesta campanya es fa arreu d'Europa i implica de forma transversal des del ciutadà fins les institucions i empreses. 

Estem inmersos a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible i l'Escala s'ha volguit adherir a aquesta campanya que implica tota la Comunitat Europea. l'Objectiu principal és promoure la transició energètica cap a un model d'energia renovable molt més sostenible i així poguer frenar l'impacte dels combustibles fòssils sobre el clima. 

l'Escala ha desenvolupat diverses iniciatives en aquesta direcció, els darrers anys s'han començat a instal·lar plaques solars a equipaments públics com el Pavelló i Plaça Catalunya, s'ha incentivat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a nivell particular i en un futur proper s'instalaran carregadors per a cotxes elèctrics. Albert Albertí, tècnic de Medi Ambient de l'Escala ens ho explica. 

La implicació tan municipal, empresarial com del ciutadà és clau si volem revertirt el model energètic. Tenim un canvi climàtic antropogènic que es manifesta cada cop amb més intensitat i aviat arribarem a un punt de no etorn si no actuem amb celeritat. Albert Albertí ens posa en context davant aquesta situació.

La Generalitat de Catalunya ha fixat tres objectius principals en aquesta campanya: Habitatges més eficients, mobilitat més sostenible i incentivar l'autoconsum energètic.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar