Publicitat
Publicitat

Nova tongada d'ajuts al lloguer jove

Avui s'obre una nova convocatòria d'ajuts al lloguer per a joves de 18 a 35 anys. La convocatòria estarà oberta només fins el 7 d'octubre. Requisits bàsics son tenir contracte de feina vigent, que el contracte de lloguer no superi els 600 euros i estar empadronat a l'habitatge llogat.

El departament de Drets Socials de la Generalitat, a través de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, ha obert avui una nova línia d'ajuts al lloger per aquelles persones joves que no van poder accedir a la convocatòria estatal. S'hi destinen 29 milions d'euros que es distribuiran d'una manera més equitativa, prioritzant els que més ho necessiten. Podran arribar als 250 euros mensuals.Poden optar-hi els joves d'edat compresa entre 18 i 36 anys amb contracte de lloguer, habitació o cessió d'ús. El preu del lloguer no pot superar els 600 euros, si bé les comunitats autònomes poden ampliar el topall fins als 900. I s'ha de tenir en compte que l'habitatge llogat ha de ser el lloc de residència habitual del beneficiari, que hi ha d'estar empadronat. I la tramitació s'ha de fer telemàticament.

La convocatòria és pràcticament idèntica a la que es va fer el mes de juliol passat. De fet, hi ha gent que es va presentar a l'anterior i encara no saben si la seva sol·licitud ha estat admesa.

El període de sol·licitud és curt, de només una setmana, des d'avui fins el divendres de la setmana vinent, 7 d'octubre. Des de l'Ajuntament de l'Escala s'ofereix el servei d'assessorament a interessats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar