Publicitat
Publicitat

El Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries actúen a Plaça Catalunya

La música de les Terres de l'Ebre llueix a l'Escala de la mà del Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. El grup ebrenc va portar el seu espectacle 29 anys amb el 4L a Plaça Catalunya, en una nit fresca però amb molt de caliu entre el públic. 

Les jotes, els fandangos i la cançó popular de les Terres de l'Ebre van ressonar amb força a l'Escala. El grup ebrenc del Quico, el Cèlio el Noi i el Mut de Ferreries va arribar amb el seu 4L a Plaça Catalunya i va captivar el nombrós públic que els va acompanyar, tot desafiant un vespre de fresca i pluja. 

Tot coincidint amb un primer ruixat els integrants del grup desfilaven cap a un escenari preparat fins l'últim detall per acollir una vetllada musical única. Els Quicos van interpretar un extens repertori, fruit de 29 anys de carrera musical. Justament, l'espectacle que van dur a l'Escala, 29 anys amb el 4L és un recorregut pel bo i millor de la discografia d'aquest grup ebrenc. Arturo Gaya, component del grup ens explica l'espectacle que han portat a l'Escala. 

La música popular ebrenca es un recull de Jotes, fandangos, boleros, havaneres, rumbes i cançons pupulars. Els Quicos han universalitzat aquesta música arreu del món i l'han traslladat als escenaris amb tocs de crítica social i humor. L'agricultura, la pesca i la festa són l'inspiració de lletres i melodies, si parem atenció a les seves cançons serà fàcil trobar referències a l'arròs, les olives o les garrofes, que fins i tot empren com instrument de percussió. Arturo Gaya ens comenta l'essència musical dels Quicos. 

La complicitat del públic va ser total al llarg de l'espectacle, que va arribar al punt àlgit amb l'interpretació de la popular " De Roquetes Vinc". Després d'una ronda de bisos el show va acabar amb els músics baix de l'escenari, oferint al public una jota a capela i un tema de comiat. El grup va desfilar entre el públic mentre encara sonaven les notes i cantaven la lletra del seu darrer tema 

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar