Publicitat
Publicitat

Suu i Jordi Hurtado, Anxova d'or i pregoner de la Festa de l'Anxova 2022

La Festa de l'Anxova de 2022 recupera l'anxovada popular i la resta d'actes que la pandèmia va aturar. La cantant Suu serà Anxova d'or i el pregonar el popular presentador de televisió Jordi Hurtado.

El proper diumenge 2 d'octubre a  l'Escala es celebra la 32ena edició de la Festa de l'Anxova.És un any de retorn a la normalitat on la festa recupera la tradicional degustació popular que anirà seguida de la cantada d'havaneres amb el grup Oreig de Mar.Per la seva vinculació amb l'Escala la cantant Suu rebrà l'Anxova d'Or i el pregoner serà el presentador de televisió Jordi Hurtado.La ruta de la tapa de l'anxova arriba aquest anys sense restriccions , una ruta en la que participen un total de 23 establiments que presenten les seves propostes. Com en l'edició anterior s'allarga una setmana, del 30 de setembre fins al 9 d'octubre.Els participants podran segellar un passaport que donarà opció a diversos premis.

Des del sector anxover s'explica que el sector no ha patit tant com d'altres durant la pandèmia i s'ha volgut tenir un record per en Francesc Moner,en Xillu.

La Festa de l’Anxova és una activitat que forma part del patrimoni cultural i social de l’Escala i és un element promocional del municipi arreu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar