Publicitat
Publicitat

Expectació per una de les estrenes més polèmiques

'No te preocupes querida' arriba a totes les sales amb molta expectació, després de totes les polèmiques que envolten els seus actors i directora. Torroella aposta per drama judicial i les plataformes ens porten true crime i galàxies llunyanes.

 La tardor arriba amb petites dosis de sèries i pel·lícules, poques novetats però amb opcions interessants per desconnectar unes horetes de la rutina. Aquest divendres arriba a totes les sales 'No te preocupes, querida', la segona pel·lícula dirigida per Olivia Wilde amb Florence Pugh, Harry Styles, Gemma Chan i Chris Pine. Una cinta que arriba amb moltes expectatives i no per la seva trama de misteri on tenim una comunitat dels anys 50 on les dones s'ocupen de la llar i els homes treballen al Projecte Victoria, fins que una de les dones observa alguna cosa estranya. La polèmica del film ve de lluny i es va fer visible durant el Festival de Venècia amb una de les catifes vermelles més incòmodes dels últims anys.

 

Miguel Herrán, Javier Guitérrez i Jesús Carroza són els protagonistes de 'Modelo 77' una història ambientada a la presó model de Barcelona i els fets que van viures allà dins. Manuel , un jove comptable, empresonat i pendent de judici per cometre un desfalc, s'enfronta a una possible pena de 20 anys, un càstig desproporcionat. Aviat, al costat del seu company de cel·la, s'uneix a un grup de presos comuns que s'està organitzant per a exigir una amnistia.

 

I pel públic més petit arriben 'Los buscamundos' una aventura per tot al món de la mà d'un mico aficionat a la lectura que s'embarca en un viatge inimaginable.  

Torroella aposta per drama judicial amb 'El acusado' cinta francesa on és parlar de les agressions sexuals a l'era MeToo. Aquí un noi és acusat de violar a una jove. És culpable o innocent? Els dos joves i les seves famílies veuran les seves vides i els seus ideals compromesos. Quan es plantegin la pregunta de si només existeix una única versió o n'hi ha més d'una de vàlida. 

I les plataformes arriben amb un paquet molt gran de novetats, però amb poc soroll. Les més destacades seran 'Andor' l'última sèrie de Star Wars que explica la lluita del rebel Cassian Andor. Una sèrie de Disney plus. 

 

o també el true crime de Netflix 'Monstruo: La historia de Jeffrey Dahmer' una minisèrie que ens explicarà com actuava El Carnisser de Milwaukee. Una minisèrie poc promocionada, però que els amants del gènere gaudireu molt, perquè la producció val molt la pena.

 

I tancarem el repàs amb 'Las de la última fila' sèrie també disponible a Netflix on ens presenta un grup d'amigues de tota la vida que es preparen per gaudir de la seva setmana de vacances juntes. Unes vacances marcades pel diagnòstic de càncer d'una d'elles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar