Publicitat
Publicitat

Carles Carlà es postula per tornar a encapçalar la llista de Gent de l'Escala

Carles Carlà es postula per torna encapçalar la llista de Gent de l'Escala a les eleccions municipals de l'any vinent. Demana però que es facin unes primàries al partit. Ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10.

L'actual Portaveu de Gent de l'Escala, Carles Carlà, es mostra predisposat a continuar al capdavant de la formació i a ser l'alcaldable a les eleccions municipals del mes de maig de 2023.Es mostra satisfet de la feina feta i que vagin sorgint persones que es volen afegir al projecte.Creu però, que cal fer les coses bé, i per ser el màxim de transparents, s'haurien de fer unes primàries.Carlà ho explicava al programa La casa de la Vila de canal 10 on també analitzava com ha anat l'estiu i els serveis que s'ofereixen.Estava satisfet per la comissió de seguiment que es tira endavant pels talls de llum i és especialment crític amb la manca de previsió sobretot en el tema de neteja i recollida d'escombraries.Entén que l'experìencia d'anys anteriors hauria de servir per saber reaccionar.

Entre d'altres Carlà també es referia als aparcaments.Entén que el de Francesc Macià és pur afany per recaptar.

Respecte l'empresa que gestiona les zones blaves explica que no és de fiar, sobretot quan ha demanat 50mil euros com a compensació per les pèrdues COVID i la recaptació mitja d'altres anys no arriba als 20mil.El programa íntegre de La Casa de la Vila es pot visionar a la carta a www.canal10.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar