Publicitat
Publicitat

L'1 d'Octubre, l'Escala fa camí a Barcelona

L'1 d'Octubre el Consell per la República convoca una manifestació a l'Arc de Triomf a Barcelona. Des de l'Escala es prepara 1 autocar per tothom qui hi vulgui assistir.

Anunci 0s

Amb motiu del 5è aniversari de l'1 d'Octubre, el Consell per la República, amb el suport de les entitats independentistes, convoquen una manifestació a les 17h al Arc de Triomf de Barcelona. El Consell per la República de l'Escala i l'ANC s'adhereixen a aquesta convocatoria i preparen un autobús per qui vulgui baixar a la manifestació de Barcelona. El lema de la convocatòria és "El mandat popular de l'1 d'Octubre segueix viu. Recordem-los que segueix la lluita per la independència". La manifestació s'enmarca en dos dies de mobilitzacions, el 30 de setembre el Consell per la República anima a fer una tancada nocturna a les escoles, tot recordant la mobilització prèvia al referèndum de 2017. Les entitats volen reivindicar la vigència del 1 d'Octubre i el resultat del referèndum. Després d'una Diada Nacional amb polèmica política es vol que aquest acte sigui unitari i sense retrets. 

El Consell per la República de l'Escala, com a entitat organitzadora del viatge, informa que els tiquets pel viatge es poden adquirir al C.E.R, des d'ahir fins demà dijous a un preu de 17€. Els interessats hi podran passar de set a les 8 del vespre. Recordar que les places són limitades a la capacitat del propi autobús.    © 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar