Publicitat
Publicitat

L'1 d'Octubre, l'Escala fa camí a Barcelona

L'1 d'Octubre el Consell per la República convoca una manifestació a l'Arc de Triomf a Barcelona. Des de l'Escala es prepara 1 autocar per tothom qui hi vulgui assistir.

Amb motiu del 5è aniversari de l'1 d'Octubre, el Consell per la República, amb el suport de les entitats independentistes, convoquen una manifestació a les 17h al Arc de Triomf de Barcelona. El Consell per la República de l'Escala i l'ANC s'adhereixen a aquesta convocatoria i preparen un autobús per qui vulgui baixar a la manifestació de Barcelona. El lema de la convocatòria és "El mandat popular de l'1 d'Octubre segueix viu. Recordem-los que segueix la lluita per la independència". La manifestació s'enmarca en dos dies de mobilitzacions, el 30 de setembre el Consell per la República anima a fer una tancada nocturna a les escoles, tot recordant la mobilització prèvia al referèndum de 2017. Les entitats volen reivindicar la vigència del 1 d'Octubre i el resultat del referèndum. Després d'una Diada Nacional amb polèmica política es vol que aquest acte sigui unitari i sense retrets. 

El Consell per la República de l'Escala, com a entitat organitzadora del viatge, informa que els tiquets pel viatge es poden adquirir al C.E.R, des d'ahir fins demà dijous a un preu de 17€. Els interessats hi podran passar de set a les 8 del vespre. Recordar que les places són limitades a la capacitat del propi autobús.    



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar