Publicitat
Publicitat

Inscripcions als Tallers de la Memòria

Són en marxa les inscripcions als Tallers de la Memòria de Tardor. Es faran un total de 4 grups. Les places són limitades. Dilluns vinent comencen les sessions. Encara queden moltes places lliures.

Dilluns de la setmana vinent , dia 26, comença una nova edició dels Tallers de la Memòria de Tardor.Aquesta setmana és d'inscripcions. Fins divendres es poden formalitzar al primer pis de Can Maset des de les 9 del matí fins la una del migdia.Les inscripcions fins ara, van més lentes del que s'esperava.Com a cada temporada les sessions seran d'una hora i es divideixen en quatre grups.Els dilluns, de dos quarts de quatre a dos quarts de cinc, farà el taller un grup al primer pis de la Sala Polivalent, al costat del Pavelló.Els dimarts els tallers passen a la Sala Polivalent del Casal del Jubilat, en sessions d'una hora des de dos quarts de quatre a dos quarts de set.

Des de Serveis Socials es recorden els beneficis dels tallers.

Recordem, les inscripcions es poden fer fins divendres de nou a una del migdia al primer pis de Can Maset.Els Tallers de la Memòria són una iniciativa de l'Ajuntament de l'Escala, el Dipsalut de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar