Publicitat
Publicitat

Fi de temporada de la zona blava d'estiu i del socorrisme de platges

El govern local reconeix que l'ampliació d'horari a les zones blaves no ha funcionat i que caldria tornar a l'horari antic. Ahir es va acabar la temporada d'aquest estiu tant a zones blaves com al servei de socorrisme de platges.

Ahir, 15 de setembre es va cloure la temporada d'estiu pel que fa a serveis com el de pagament per estacionament o zones blaves i va ser també l'últim dia del servei de socorrisme de platges. Des de l'Ajuntament se n'ha fet un bon balanç, si bé reconeixent certs desajustaments, per exemple en els nous horaris de pagament, especialment l'última hora o la franja de dinar, afegits aquest estiu.

Al ple de dilluns es va retreure al govern les cues de gent que s'acumulaven als expenedors. Qüestió que, per a l'alcalde, no era tant greu:

Al llarg de l'estiu hi ha hagut dues víctimes per ofegament a l'Escala. Una, el 22 de juliol a la platja de Les Muscleres, on  perdia la vida un home de 68 anys de nacionalitat belga; i l'altra, a la del Moll Grec, el 27 d'agost, un home de 78 anys de nacionalitat espanyola que moriria tres dies després a l'hospital Josep Trueta de Girona. Amb tot, per a l'alcalde, ha estat un estiu on el servei de socorrisme ha funcionat satisfactòriament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar