Publicitat
Publicitat

l'Esbotzada arranca un nou curs amb molt impuls

L'Espai Jove l'Esbotzada presenta les noves activitats per aquest nou curs 2022-2023. És el tret de sortida a una nova temporada on els joves de l'Escala  tindran veu, vot i empenta per a organitzar un munt d'activitats. 

l'Espai Jove l'Esbotzada arriba al seu 6è curs amb un excel·lent regust de boca de la temporada passada.. El jovent de l'Escala s'ha fet seu aquest espai de trobada i dinamització i encara una nova temporada amb nous reptes, teixint vincles amb l'Institut El Pedró i amb les diverses associacions de l'Escala. Un dels pilars d'aquesta nova etapa serà el poder de decisió dels joves, un pas important perquè l'Esbotzada es consolidi encara més com l'espai de referència entre el jovent de l'Escala. En Joan i la Maria, dinamitzadors de l'Esbotzada i membres del programa socioeducatiu l'Alternativa, ens expliquen com veuen aquest nou curs. 

  

En aquests 6 anys de recorregut, l'Esbotzada ha sabut consolidar-se com a punt de trobada i treball dels joves de l'Escala. En aquest nou curs es posa molt èmfasi a la col·laboració amb els 4 cursos d'ESO de l'Institut IES el Pedró , així com també amb el fet de fer xarxa amb les diferents associacions del Poble, i que els joves es puguin implicar a la seva vida social. Marta Rodeja, primera Tinent Alcalde de l'Escala, ens fa incís en el paper clau de l'Esbotzada. 

Els joves que eren presents a l'acte innagural estaven ja neguitosos i il·lusionats per l'inici de les activitats, en especial aquelles més festives, ja pensant en aquests propers mesos des d'octubre fins a Nadal. Una d'elles estava en boca de tothoim, el Halloween. La Míriam l'Alba i la Lucía ens anuncien el que els fa més il·lusió pel nou curs. 

No tot serà xauxa i disbauxa, dins l'espai l'Esbotzada també hi haurà lloc pels temuts deures i per a la expressió, reflexió i debat. Aquests darrers tres punts seran essencials per a completar la formació del jovent i fer crèixer el seu esperit crític, tant necessari en els temps que corren.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar