Publicitat
Publicitat

Arriba 'La Invitación' a les sales de cinema

Aquesta setmana la pantalla gran presenta 'La Invitación' cinta de terror per commemorar la setmana del dimarts 13. El cinema montgrí aposta per comèdia amb Tadeu Jones 3 o Viaje al paraíso i les plataformes viuen de la ressaca dels premis Emmy.

I com qui no vol la cosa ja tornem a ser divendres, i això és sinònim de novetats a les sales de cinema i també a les plataformes digitals. Una setmana que també ha estat marcada per la notícia que la cinta 'Alcarràs' de Carla Simón ha estat la seleccionada per als Oscars. Tot i tenir punt a favor, "Alcarràs" haurà de passar la preselecció dels acadèmics de Hollywood, que a finals de gener dictaminaran quines són les cinc cintes candidates a l'Oscar a la pel·lícula internacional. Així que la cinta catalana tot just ha iniciat tràmits.

Dit això aquesta setmana les cartelleres presenten poques novetats, la més destacada 'La invitación' pel·lícula americana amb l'actriu Nathalie Emmanuel de protagonista que la trobem catalogada com a thriller de terror. Després de la mort de la mare i sense parents coneguts, Evie es fa un test d'ADN per trobar possibles familiars seus. Així descobreix un cosí llunyà qui la convida a un casament familiar i on coneix a un sexy aristòcrata anglès. El que comença com un autèntic conte de fades, es convertirà en el seu pitjor malson.

I no deixem els thrillers ni el suspens doncs també s'estrena 'La casa entre los cactus' film espanyol protagonitzat per Ariadna Gil, Ricardo Gomez i Daniel Grao. Emilio i Rosa han creat una família perfecta. En els anys setanta, en algun desèrtic lloc de les Illes Canàries, han construït una llar plena d'amor per les seves cinc filles. Apartats de la civilització i d'una vida que van deixar enrere al seu país, gaudeixen d'un particular paradís, aliens a la resta del món. Però la visita inesperada d'un home ho pot canviar tot, ja que la parella porta tota la vida amaguen un terrible secret a les seves filles.

I el toc despreocupat de la setmana el posarà 'La vida padre' comèdia espanyola amb Karra Elejalde i Enric Auquer. Mikel, un jove i ambiciós xef, rep la visita inesperada del seu pare, desaparegut fa trenta anys després d'un accident desafortunat en el seu restaurant. Ara el seu fill és propietari un local que no passa pel seu millor moment i l'arribada de Juan ho posarà tot potes enlaire.

Torroella programa pels més petits i en català Tadeu Jones 3, de fet el cap de setmana passat també la van projectar. Ara queda una última oportunitat del dissabte i el diumenge a les cinc de la tarda. L'estrena de la setmana serà 'Viaje al paraíso' la comèdia on Julia Roberts i George Clooney són dos exs que es reuniran a Bali i faran tot el possible per separar a la seva filla del seu company, per així evitar que els passi el mateix que ells.

 

I les plataformes encara viuen de la ressaca dels Emmy on 'Succeccion', 'The White Lotus' i 'Ted Lasso' s'han emportat el premi gran. Les tres opcions molt recomanables si no les heu vist, les podreu seguir per HBO i Apple Tv. Aquesta setmana a més a més s'hi afegeix 'Santo' una sèrie coproduïda entre Espanya i Brasil amb Raúl Arévalo i Bruno Gagliasso de protagonistes. Sèrie que es podrà seguir per Netflix, aquí Santo és un poderós narcotraficant al qui ningú mai ha vist. Quan arriben notícies que a fugit de Brasil a Espanya, dos policies un de cada país, es llançaran a capturar-lo iniciant un perillós joc.

Amazon presenta la promocionada 'Un asunto privado' nova sèrie dels creadors de 'Fariña', 'Gran hotel' o 'Las chicas del cable'. Ara porten una comèdia romàntica amb punts d'acció ambientada els anys 40 , Marina Quiroga és una dona de classe alta que vol ser independent i atrapar a un assassí . Amb l'ajuda del seu majordom, anirà sempre un pas més endavant que la policia. 

I HBO arribarà la penúltima temporada de 'El cuento de la criada' una sèrie que s'ha allargat en excés, però que té un bon nombre de fans. Ara sabrem si hi ha futur per a la protagonista, a més continuarem veient el paral·lelisme que fa la producció entre el que li va passar a la protagonista i el que viu qualsevol dona que ha estat víctima d'una agressió sexual. 

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar