Publicitat
Publicitat

Sylvie Fétiveau tanca el cicle d'exposicions d'artistes locals

Punt final de les exposicions d'artistes residents a l'Escala, per segon any consecutiu l'Ajuntament ha apostat per donar visibilitat els artistes cedint dos espais municipals com són el castell carolingi d'Empúries i la Casa del Gavià.

La Covid va impulsar l'any passat una iniciativa per donar suport als artistes locals o residents a l'Escala, amb l'objectiu de donar-los visibilitat en un moment de dificultats pels efectes de la pandèmia. Aquest any, tot i que en un primer moment es dubtava de si repetir l'experiència o no finalment es va decidir oferir una nova tongada d'exposicions en la mateixa línia, amb dos artistes per setmana exposant al castell carolingi de Sant Martí d'Empúries i a la casa del Gavià. El resultat ha estat excel·lent i molt ben rebut tant pels artistes com pels visitants, motiu pel qual sembla que les exposicions amb aires escalencs han vingut per quedar-se. 

Beni Ballesta i Regina Hernández, van inaugurar la temporada a principis d'agost. Elles van deixar el relleu a la ceràmica de Margarida Geronès i la pintura de Gustavo Germain. A mitjans agost Adrià Carbonell exposava a Sant Martí i Karlos Mayet al Gavià. Les pintures d'Abel Quintana es podien veure del 21 al 28 d'agost juntament amb Nelleke Ebben. Tancava el cicle la pintura realista d'animals de Sylvie Fétiveau, qui valorava positivament aquesta nova oportunitat per mostrar el seu art. 

 

Vista la bona acollida i l'interès dels artistes sembla que la mostra es convertirà en una opció més pels mesos d'estiu. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar