Publicitat
Publicitat

L'oposició reclama informació sobre els problemes amb serveis d'estiu

L'oposició reclama al govern la creació d'una comissió de seguiment de temes com els talls de llum o les deficiències amb la recollida d'escombraries i neteja viària. Així va quedar palès a l'apartat de precs i preguntes del ple ordinari de dilluns.

Els talls de llum, que un estiu més s'han tornat a produir, així com les deficiències en el servei de recollida d'escombraries i neteja viària, han tornat a ser palesos en l'apartat de precs i preguntes del ple de dilluns. L'oposició en ple, exceptuant-ne Junts per Catalunya, que no es va manifestar, va coincidir en reclamar del govern la creació d'una comissió de seguiment per fer front a aquests problemes.

No s'hi va negar l'alcalde, que va explicar inversions previstes per esquivar els talls de llum en puntes de demanda.

La Festa Major va generar també un ampli consens a l'hora de ponderar l'edició d'enguany com una de les més reeixides dels últims temps. Va ser ERC qui va obrir el tema, felicitant a govern municipal, comissió de festes i tots els implicats pel bon regust de boca que ha deixat l'edició d'enguany. A l'hora de parlar de Festa Major, un centre d'interès va ser també els focs artificials on, tothom coincidia a valorar positivament el trasllat a Riells, fins el punt que el regidor responsable de cultura va apuntar que, si bé no està decidit, tot sembla indicar que tindrà continuïtat en el format d'aquest any.A banda d'aquests temes, des d'ERC es va demanar informació pel mal estat de l'edifici de l'antic Hostal Riera i es va expressar la inquietud per la sensació d'inseguretat que perceben al municipi, reclamant al govern dades concretes al respecte. Unes dades que el regdior d'interior, Robert Figueras responia que es faciliten cada any en la Junta de Seguretat Local.A Gent de l'Escala li preocupa el mal estat d'un altre edifici en el seu temps emblemàtic, el de l'antic restaurant La Palmera, així com també va fer notar les llargues cues que s'han format aquest estiu als expenedors de tiquets de zona blava. Resseguint la qüestió de la inseguretat van demanar explicacions també sobre les baralles i incidents que s'havien produit a les barrakes les nits de Festa Major.Finalment, des d'En Comú l'Escala es va insistir en qüestions com el fet que enguany no s'hagi reunit encara cap vegada el Consell de Salut. En el fil de la salut, el regidor Albert Pons reclamava a l'alcalde que obri converses amb l'ICS (Institut Català de la Salut) perquè no es renovi més la concessió de la gestió del CAP de l'Escala a la Fundació Salut Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar