Publicitat
Publicitat

El rus Konstantin Chernov, primer i únic fitxatge del CTT CER l'Escala

El CTT CER l'Escala farà oficial durant el dia d'avui que ha fitxat el jove palista rus Konstantin Chernov. Aquest serà l'únic fitxatge d'aquesta temporada i el jugador viurà a l'Escala tot l'any. I l'altre jugador estranger, Chih-Wei Yeh vindrà puntualment per ajudar a l'equip.

Konstantin Chernov és l'única cara nova que tindrà el CTT CER l'Escala la pròxima temporada. El club ha fitxat aquest jove jugador rus que viurà a l'Escala tot el curs. Chernov ja és al municipi i ja s'estrena amb el seu company d'equip Iker González.

Com us hem explicat és d'origen rus, té 25 anys i és dretà. Serà el segon palista estranger de l'equip, ja que el taiwanès Chih-Wei Yeh ha renovat. L'asiàtic, però, no residirà a l'Escala tot l'any sinó que vindrà puntualment. 

Chernov ja s'ha enfrontat contra palistes catalans. El passat 12 de setembre de 2021 a la Lliga de Campions va enfrontar-se a Joan Masip  i va perdre ajustadament contra l'igualadí per 2 a 3.

Per cert, Iker González ha quedat segon a l'Open Internacional de Vic - Gran Premi Diputació de Barcelona després de perdre a la final contra el suec i expalista del CER l'Escala, Simon Berglund. També hi ha competit Norbert Tauler. González  aquest cap de setmana competirà a Olot i a Castellar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar