Publicitat
Publicitat

El bon temps acompanya una Botiga al Carrer molt concorreguda

Dissabte es va celebrar la segona edició d'enguany de La Botiga al Carrer de l'Escala. El bon temps va ajudar a que l'entorn de La Platja i La Riba fos un formiguer de gent voltant i comprant per les parades. 

Com a prèvia a La Diada, aquest dissabte 10 de setembre, la UBET va organitzar una nova edició de la Botiga al Carrer als entorns de La Platja i La Riba, el bon temps que va acompanyar tot el dia va garantir una afluència constant de compradors, que recuperaven la tradició de voltar per les parades, tot buscant aquella peça desitjada. El president de la UBET de l'Escala, Dani Espinal,  en destacava l'èxit de convocatòria.  

En aquesta edició es van participar 14 parades, corresponents a botigues de roba, calçat, complements, parament per la llar i altres productes. Una gran varietat d'establiments, reflex de la gran oferta comercial de la vila de l'Escala. Un cop passades les restriccions de la pandèmia la botiga al carrer també ha pogut recuperar la normalitat en distàncies i en nombre de parades, aquest aspecte ha estat essencial.

La botiga al Carrer suposa pels botigues de l'Escala un fi de festa a la temporada d'estiu, que enguany recull un balanç molt positiu. La recuperació del turisme en aquest estiu post-pandèmia ha estat clau per tot el teixit comercial de l'Escala , que ara encara una temporada de tardor i hivern amb un altre ritme i amb nous incentius. 

 

Els propers esdeveniments culturals i gastronòmics com la XXVena Festa de la Sal, La Festa de l'Anxova  i l'Edició de l'Escala 10 al mes de Novembre seran la previa a un fi d'any marcat com és habitual per la campanya de Nadal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar