Publicitat
Publicitat

El nou destí de Sergi Luís 'Sepu' després de deixar el FC l'Escala

El nou equip de Sergi Luís 'Sepu' és el Palafrugell del grup 16 de la Tercera Catalana. L'extècnic de l'Escala obre una nova carpeta lluny del Nou Miramar al seu poble natal. Sepu va aconseguir, per una banda, que l'equip escalenc retornés a Primera Catalana i, de l'altra, una tercera posició històrica.

El nou equip de Sergi Luís 'Sepu' és el Palafrugell del grup 16 de la Tercera Catalana. El tècnic, que estarà acompanyat novament per Juan Paez, va dirigir el seu últim partit amb l'Escala el 30 d'abril a casa contra el Parets. Al Nou Miramar va ser-hi quatre temporades i ara enceta una nova etapa amb l'equip del seu poble, el Palafrugell.

Aquest diumenge, que és quan aixeca el teló la Tercera Catalana, Sepu ja dirigirà el seu primer partit oficial i el capritxós calendari ha fet coincidir a la jornada inaugural el Bellcaire i el Palafrugell. Això voldrà dir que diumenge a les sis de la tarda tindrem el duel Pitu Batlle contra Sepu, dos entrenadors que van aconseguir ascendir en el seu moment a l'Escala a la Primera Catalana, un el 2014 i l'altre al 2019. 

Per cert, Sepu s'ha fet amb els serveis d'Alex Alaminos i Juan Aznar, dos jugadors que van vestir la samarreta de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar