Publicitat
Publicitat

El comerç local treu la botiga al carrer

El comerç local remata una temporada històrica amb la tradicional botiga al carrer de demà. La UBET, però, es posa de deures resoldre problemes endèmics al municipi com els de personal, la cobertura de telefonia mòbil, els talls de llum o els retards en subministres. 

La temporada d'estiu que comencem a deixar enrere ha estat extraordinària per al comerç local escalenc. A manca de dades definitives d'ocupació, els negocis agrupats a la UBET coincideixen per norma general a valroar la temporada com d'excel·lent.

Tothom ha treballat molt, si bé també hi ha certs clarobscurs. Un d'ells, l'encariment de matèries primeres i els retards en el subministre de certs productes.

En el sector concret de la restauració el problema ha estat els problemes amb el personal. Tant en el sentit de trobar-ne de suficientment qualificat com també en la manca de vivendes on allotjar aquell personal provinent de fora.

El president de la UBET no s'està de recordar problemes endèmics que pateix l'Escala com la mala cobertura de telefonia o els talls de llum que es produeixen cada estiu en moments de màxima demanda.

Demà els botiguers escalencs, especialment en sector moda, calçat i complements, treuren la botiga al carrer. Una cita anual que es fa coincidir cada any amb el cap de setmana més proper a la Diada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar