Publicitat
Publicitat

Vicenç Fajardo i Jordi Sabadí comparteixen cuina al MARAM

Els xefs Vicenç Fajardo i Jordi Sabadí han compartit fogons a l'Aula Gastronòmica del MARAM. El taller de showcooking s'ha fet des de la campanya 'De la Llotja a la Cuina' de la Cuina de l'Empordanet per promocionar el peix poc reconegut a la Costa Brava. 

L'Aula Gastronòmica del MARAM ha acollit el taller de showcooking de la Cuina de l'Empordanet que promou la campanya 'De la Llotja a la Cuina'. Els xefs Vicenç Fajardo del restaurant Saó de Fonteta i Jordi Sabadí del Roser 2 de l'Escala han compartit dos receptes a base de dos peixos poc reconeguts. La iniciativa busca potenciar la compra d'espècies de baix interès comercial, demostrant que la cuina del peix no ha de ser cara. 

En el taller s'han comentat les varietats protagonistes, la melva i el sorell. Però també s'ha motivat als assistents a comprar productes de kilòmetre 0. Fajardo ha presentat un plat a base de sorell a la brasa sobre coca d'olives negres, maó i escalivada. Per la seva banda, Sabadí ha cuinat la melva amb un escabeix fresc. 

La sessió de showcooking també ha promocionat el llibre de receptes que s'ha publicat arran aquesta campanya que duu el mateix nom, 'De la Llotja a la Cuina'.

La rebuda i l'experiència del taller han sigut molt positives.

 

Explicant pas per pas les receptes, els ingredients i la tècnica de cocció, els assistents han pogut fer un tast d'aquests plats de peixos poc reconeguts però amb altes qualitats gastronòmiques. El MARAM ha acollit aquesta iniciativa de GALP Costa Brava per donar a conèixer la varietat de espècies de la regió i crear un dinamisme entre les llotges i els consumidors. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar