Publicitat
Publicitat

El terror i la comèdia protagonistes de les estrenes

George Clooney i Julia Roberts tornen a treballar junts a  'Viaje al paraíso', ara seran dos ex en una comèdia romàntica on la seva filla els obligarà a retrobar-se. Torroella també desembarca amb comèdia amb l'espanyola 'Un novio para mi mujer' i les plataformes celebren el Disney Day.

Les sales de cinema també s'han preparat per a la tornada a la rutina, per això aquesta setmana trobem moltes opcions a la pantalla gran. La més destacada i altament promocionada és 'Viaje al paraíso' el més nou de Julia Roberts i George Clooney que després de conèixer a 'Ocean's Eleven' i compartir pantalla per última vegada a 'Mony Monster' ens regalen ara una comèdia romàntica on els oscaritzats actors són una parella de divorciats que no es porten massa bé, però decideixen unir-se esforços per evitar que la seva filla comentí el mateix error que creuen que van cometre ells fa 25 anys. Una aventura que els portarà a Bali disposats a posar fi a la relació de la seva filla amb un noi de la zona.

I també hi trobarem altes dosis de terror amb la cinta espanyola 'Jaula' on Elena Anaya es converteix en Paula un dona que no ha aconseguit tenir fills, però que forma un matrimoni exemplar i molt unit. Una nit troben una nena desorientada a la carretera, que pateix un greu trastorn que només es sent segura tancada en un espai marcat amb guix. La petita crea un vincle molt especial amb Paula i la policia decideix que la nena visqui amb ells fins la seva total recuperació. 

El 2009 s'estrenava 'La huérfana' una cinta del català Jaume Collet-Serra que rebia grans elogis dels fans del terror. Doncs aquesta setmana arriba 'La huérfana: Primer asesinato' preqüela ara dirigida per William Brent. Però que compte amb l'actriu Isabelle Fuhrman en el paper de la noia orfe, tot i que al primer film tenia 12 anys i ara en té 25. Els efectes de maquillatge han de ser molts bons per fer creure que l'actriu és menor d'edat, perquè estem parlant d'una preqüela, és a dir, abans del que ja coneixem. Aquí sabrem com Lena aconsegueix escapar del psiquiàtric rus en el qual estava reclosa i viatja als EUA, fent-se passar per la filla desapareguda d'una família adinerada. Però no tot li sortirà com ella pensava.

 

I per un públic més petitet i amb versió catalana s'estrena 'El col·legi dels animals màgics' on els alumnes d'una classe reben un company màgic, una mascota que té l'habilitat de parlar i desenvolupar el seu propi caràcter. 

 

Torroella s'apunta a la comèdia amb 'Un novio para mi mujer'on Diego vol separar-se de Lucía, però no sap com dir-li. Incapaç de donar la cara, recorre al Corb Flores, un reconegut seductor per tal que enamori a la dona i sigui ella qui acabi amb el matrimoni.

 

Per un públic més exigent la seva opció serà 'Un escándalo de Estado' un film dens que explica els fets reals entorn de la distribució de droga entre França, Espanya i altres països amb la seva connexió amb altes esferes polítiques i instàncies governamentals. 

 

I pel que fa a plataformes aquesta setmana Disney celebra el seu dia, per això torbem un munt d'estrenes de la casa del ratolí. Entre elles destaca la sèrie biogràfica de Mike Tayson o la versió a acció real del clàssic de Disney 'Pinocho' un film que compta amb la cançó principal a càrrec de la cantant Chanel.

També cal destacar la temporada número 5 de Cobra Kai a Netflix, els protagonistes de la sèrie estan desanimats i sense ideals, però l'obertura de molts locals per part de Silver, els portarà al límit. I si han d'unir forces i estils de lluita per recuperar la seva zona de confort i el seu dia a dia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar