Publicitat
Publicitat

Canal 10 participa a la tercera edició d'Objectiu Paki

Canal 10 i l'Escola Municipal de Música el Gavià participen a la tercera edició d'Objectiu Paki, un concurs de joves talents musicals d'entre 13 i 19 anys. Les inscripcions es poden fer fins al 26 de setembre. El primer programa s'emetrà el 10 de desembre.

Objectiu Paki és un programa iniciativa de la Televisió de Cardedeu nascut durant els mesos de pandèmia per la necessitat de dinamitzar el món juvenil .De ser un programa a nivell local ha passat a comptar amb la participació de fins a 35 televisions locals a nivell català en la seva tercera edició, entre les quals Canal 10 Empordà.La selecció dels candidats escalencs i de les poblacions veïnes al municipi es farà a través de l'Escola de Música, on també es farà la selecció i es gravaran els vídeos que s'han d'aportar a l'hora de fer les inscripcions.Els participants han de tenir entre 13 i 19 anys.Una vegada fetes les inscripcions arribarà el moment dels càstings a nivell local i territorial , d'on sortiran els 42 participants al programa, amb una fase inicial, les semifinals i la final. Són un total de 12 programes.

Objectiu Paki és també formació, un programa envoltat de professionals del sector musical.L’experiència de l’anterior edició demostra que l’edat dels concursants requereix d’oferir-lis una formació bàsica per poder mantenir el seu instrument i poder realitzar bones actuacions a les gales, però també per preparar cadascuna de les actuacions. Per aquest motiu les formacions es realitzaran al llarg de tot el cap de setmana en el que no hi ha gala i comptarà amb més formacions de veu, dansa o interpretació.

La segona edició del programa ha superat de llarg els resultats de la primera, amb un centenar de candidats i candidates de més de 40 municipis diferents, més de 720.000 visualitzacions, més de 50.000 vots a la fase de càsting a les xarxes socials, i una audiència acumulada que a la gala final ha arribat a més de 180.000 espectadors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar